COSPLAY QUEST Index du Forum
COSPLAY QUEST
Forum du site www.cosplayquest.fr
 
COSPLAY QUEST Index du ForumFAQRechercherS’enregistrerConnexion

:: AIS Antenna Not Working ::

 
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    COSPLAY QUEST Index du Forum -> Ateliers / Astuces / Photographes -> Work in progress / W.I.P. (pas à pas de vos tenues)
Sujet précédent :: Sujet suivant  
Auteur Message
JoeClark
Membre hyper actif ^^

Hors ligne

Inscrit le: 11 Oct 2017
Messages: 66
Masculin Verseau (20jan-19fev)

MessagePosté le: Lun 30 Oct - 10:15 (2017)    Sujet du message: AIS Antenna Not Working Répondre en citant

Trying to get a new ais transceiver and antenna working. I'm down to nothing more than the factory supplied cable for the antenna and a push on style connector. When I connect the antenna the ais transponder reports a SWVR of between 60 to 1 and 100 to 1. I've remade the connector four times already and removed all interference. Is my antenna maybe faulty or something else?


The antenna is a Shakespeare galaxy ais antenna and the AIS is the emtrak B100. Appreciate any ideas and input.


Please help.


Thanks!


I didn't find the right solution from the Internet.


References www.cruisersforum.com/forums/archive/index.php/t-132692.html


Medical Case Study Examples
Revenir en haut
Publicité






MessagePosté le: Lun 30 Oct - 10:15 (2017)    Sujet du message: Publicité

PublicitéSupprimer les publicités ?
Revenir en haut
Montrer les messages depuis:   
Poster un nouveau sujet   Répondre au sujet    COSPLAY QUEST Index du Forum -> Ateliers / Astuces / Photographes -> Work in progress / W.I.P. (pas à pas de vos tenues) Toutes les heures sont au format GMT + 1 Heure
Page 1 sur 1

 
Sauter vers:  

Index | forum gratuit | Forum gratuit d’entraide | Annuaire des forums gratuits | Signaler une violation | Conditions générales d'utilisation
Phenix theme by Pitite Fluc 2009
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Traduction par : phpBB-fr.com